ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

“Ons nieuwbouw huis is helemaal gestuct naar de gewenste kleur. Er is vooraf goede uitleg gegeven en er goed werk afgeleverd door Nick!”

Chris

“Colorstuc heeft echt vakwerk geleverd: mijn (nieuwbouw) woning is prachtig strak gestuct en vervolgens in (verkeers) wit mat gespoten. Het resultaat overtreft al mijn verwachtingen. Daarnaast was het prettig samenwerken met deze vakmannen. Afspraken zijn nauwgezet nagekomen en beloftes waargemaakt. Een aanrader dus!”

Lieke

“Wij zochten een goede stukadoor. Op grond van de goede referenties hebben wij contact opgenomen en een informatief intake gesprek gehad op hun vestiging. Dit gaf meteen het volste vertrouwen. Het gladde stuc- en spuitwerk in onze woning is heel goed gedaan; we zijn echt tevreden!. Wij kunnen op grond van deze ervaring Colorstuc van harte aanbevelen. Je krijgt een goed advies, het contact is gemakkelijk en aangenaam en bovenal er wordt vakkundig werk geleverd.”

Hans

Super bedrijf, fijne service, houden zich aan gemaakte afspraken en hoge kwaliteit. Dank jullie voor ’t mooie stucwerk!

Dexo Media

Super service! Eerst mooi rustig in de showroom kunnen bekijken en bespreken wat we wilden. Daarna mooi werk geleverd. Goed strak glad stucwerk met een mooie texspuitwerk laag erover heen!

Tom

“Colorstuc heeft goed vakwerk geleverd. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en wij zijn goed op de hoogte gehouden van de planning die zij maakten en hoe het die dag/week gelopen is. Daarnaast is het erg fijn dat er een showroom is waar je vooraf kunt bekijken wat de mogelijkheden zijn.
Ik kan Colorstuc zeker aanraden!!”

Mandy

“Erg blij met het resultaat!! Goede service vanaf het eerste moment(gesprek in de showroom) tot aan het afronden van de werkzaamheden. Een absolute aanrader voor glad stucwerk en strak spuitwerk!”

Rit

“Goed werk geleverd en makkelijk dat je in de showroom kan kijken wat voor stucwerk je krijgt uiteindelijk. Ook gekozen voor een gekleurde muur en die zit er ook erg strak op!”

Tom

Tegen een hele strakke deadline heel strak glad stucwerk opgeleverd met een mooi tex laag erover heen. Makkelijke afstemming met Ed duidelijke afspraken over stukje zelfwerkzaamheid (qua stucloper leggen, leuningen eraf etc en afvoer afval). Prijs/kwaliteit verhouding meer dan prima.

Joeri Bosch

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kom langs in onze showroom om diverse sierpleisters, stuc- en texwerken van dichtbij te bekijken. Zo kunt een uitstekende vergelijking maken tussen alle mogelijke wandafwerkingen. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Eindhoven voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte. De koffie staat klaar!

Maak een showroom afspraak