STUCEN VAN NIEUWBOUWWONINGEN

Wilt u uw nieuwbouwwoning laten stucen? Dan bent u bij COLORSTUC aan het juiste adres! COLORSTUC is al sinds 1992 een vakkundige en toonaangevende stucadoor in Eindhoven, gespecialiseerd in wand- en plafondafwerking. Of u nu glad stucwerk wilt of spachtelputz. Wij helpen u graag!

GESPECIALISEERD IN NIEUWBOUW

Een nieuwbouwwoning wordt behangklaar opgeleverd, waardoor er nog veel oneffenheden in de wanden kunnen zitten.  Stucen is een goede optie om uw wanden mooi af te werken. Als ervaren stucadoorsbedrijf hebben wij bijna 30 jaar ervaring met het stucen van nieuwbouwwoningen. Wij kunnen uw wanden voorzien van glad stucwerk of spachtelputz. Ook kunnen we uw wanden na het stucen texspuiten in elke gewenste kleur.

Maak een showroom afspraak

VOOR EEN MODERNE LOOK

Stucwerk kan niet ontbreken in een nieuwbouwwoning. De wanden van een nieuwbouwwoning worden behangklaar opgeleverd, wat betekent dat er nog veel oneffenheden op zitten. COLORSTUC kan uw wanden voorzien van glad stucwerk voor een moderne look. Vervolgens kunnen we de wanden texspuiten in elke gewenste kleur. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor spachtelputz, een super sterke en tijdloze afwerking voor uw muren!

SPACHTELPUTZ

Spachtelputz is een kunsthars gebonden product met een structuur. Spachtelputz is verkrijgbaar in elke gewenste kleur met een korreldikte vanaf slechts 0,8 millimeter. Het is afwasbaar, hard en stootvast. Wilt u spachtelputz in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Eindhoven! Wij laten u graag de verschillende korreldiktes zien.

GLAD STUCWERK

Glad stucwerk is tegenwoordig enorm populair. Het heeft een mooie, moderne uitstraling en komt in elk interieur tot zijn recht. Glad stucwerk heeft een paar voordelen:

  • Het is makkelijk te herstellen Hoewel glad stucwerk lang mee gaat, kan het natuurlijk een keer voorkomen dat het stucwerk beschadigd, bijvoorbeeld door het stoten van een voorwerp tegen de muur. Gelukkig is glad stucwerk snel en eenvoudig te herstellen.
  • Geschikt voor in de keuken In tegenstelling tot stucwerk met structuur is glad stucwerk zeer geschikt voor in de keuken. Met een speciale coating is het stucwerk waterbestendig en zeer goed af te nemen.
  • Ruimtelijke uitstraling Gladde wanden en plafonds laten een ruimte groter lijken doordat het licht beter door de ruimte wordt verdeeld.

ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN

“Ons nieuwbouw huis is helemaal gestuct naar de gewenste kleur. Er is vooraf goede uitleg gegeven en er goed werk afgeleverd door Nick!”

Chris

“Colorstuc heeft echt vakwerk geleverd: mijn (nieuwbouw) woning is prachtig strak gestuct en vervolgens in (verkeers) wit mat gespoten. Het resultaat overtreft  al mijn verwachtingen. Daarnaast was het prettig samenwerken met deze vakmannen. Afspraken zijn nauwgezet nagekomen en beloftes waargemaakt. Een aanrader dus!”

Lieke

“Colorstuc heeft goed vakwerk geleverd. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en wij zijn goed op de hoogte gehouden van de planning die zij maakten en hoe het die dag/week gelopen is. Daarnaast is het erg fijn dat er een showroom is waar je vooraf kunt bekijken wat de mogelijkheden zijn. Ik kan Colorstuc zeker aanraden!!”

Mandy

“Erg blij met het resultaat!! Goede service vanaf het eerste moment(gesprek in de showroom) tot aan het afronden van de werkzaamheden. Een absolute aanrader voor glad stucwerk en strak spuitwerk!”

Rit

“Goed werk geleverd en makkelijk dat je in de showroom kan kijken wat voor stucwerk je krijgt uiteindelijk. Ook gekozen voor een gekleurde muur en die zit er ook erg strak op!”

Tom

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER NIEUWBOUWWONING STUCEN

Kan er een afwasbare coating boven het keukenwerkblad aangebracht worden?

Zeker, Sigma heeft hiervoor een speciale coating ontwikkeld waardoor vlekken eenvoudig te reinigen zijn. Wij kunnen deze muurverf in iedere gewenste kleur bestellen en voor u aanbrengen.

Moet een cementdekvloer van een nieuwbouwwoning worden afgedekt?

Uw vloer wordt na onze werkzaamheden weer helemaal kruimelvrij opgeleverd.

Zit er vocht in de wanden na oplevering van een nieuwbouwwoning?

Uw nieuwe woning is al geruime tijd glasdicht, waardoor dit niet het geval zal zijn. Het eventuele restvocht kan altijd weg, doordat de producten die wij gebruiken dampdoorlatend zijn.

Welke kleuren kan ik kiezen voor mijn nieuwbouwwoning?

U kunt (accent)kleuren kiezen uit onze kleurenwaaier met 5000 kleuren. De basiskleur is wellicht wit, Ral 9010 of Ral 9016 die u in onze showroom kunt zien.

Is het kitwerk inbegrepen bij COLORSTUC?

Voordat wij gaan latex spuiten kitten we alle binnenhoeken af. Dit maakt de inwendige hoeken extra stevig en geeft een strak resultaat.

Kunnen er scheurtjes ontstaan in de hoeken van een nieuwbouwwoning?

Om scheurvorming tegen te gaan kunnen wij gaasband aanbrengen in de hoeken.

Is er korting mogelijk op de nieuwbouwprijzen?

Als we de offerte voor uw nieuwbouwwoning hebben opgesteld, kunt u altijd nog naar korting informeren.

Gelden de prijzen van COLORSTUC voor behangklare wanden?

Wij werken met nieuwbouwprijzen en gaan uit van behangklare wanden.

Moeten we de nieuwbouwwoning eerst laten stucen, voordat de vloer en keuken worden geplaatst?

De vloeren en de keuken komen meestal na de werkzaamheden van COLORSTUC. Dit wordt in onze showroom met u besproken.

 

 

 

Nieuwbouwwoning laten stucen door COLORSTUC in Eindhoven

Op zoek naar een ervaren stucadoor voor uw nieuwbouwwoning? Wij zijn u graag van dienst! Van modern glad stucwerk tot spachtelputz, wij zorgen voor de finishing touch aan uw interieur. Neem contact met ons op of maak een afspraak om langs te komen in de showroom. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een mooie wandafwerking van uw nieuwbouwwoning!

Maak een showroom afspraak

MAAK EEN AFSPRAAK

Wilt u vrijblijvende informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op! Bel naar 040-2488222 of vul het contactformulier in.

Wilt u onze showroom bezoeken? U kunt een afspraak maken op maandag tot en met zaterdag. Graag tot ziens!    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.