GLAD STUCWERK

VOORDELEN VAN GLAD STUCWERK

Bij COLORSTUC vindt u de mooiste gladde wanden, super strak en met een ruimtelijke uitstraling! Glad stucwerk komt in ieder interieur tot zijn recht.

Glad stucwerk, ook wel pleisterwerk genoemd, is tegenwoordig enorm populair. Het heeft een moderne uitstraling en ziet er prachtig uit. Glad stucwerk is, in tegenstelling tot stucwerk met structuur, gemakkelijk te herstellen.

Daarnaast is het heel hygiënisch en kan het goed worden toegepast in de keuken als vervanging voor tegels. Door het stucwerk met een speciale verf of coating te behandelen, is het heel eenvoudig schoon te maken en waterbestendig.

ÉCHT GLAD

In onze showroom laten wij u zien dat gladde wanden ook echt glad kunnen zijn. De inwendige hoeken zullen ook strak opgeleverd worden doordat wij deze afkitten met acrylaatkit. Het afkitten is bij COLORSTUC gratis.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kom langs in onze showroom om diverse sierpleisters, stuc- en texwerken van dichtbij te bekijken. Zo kunt een uitstekende vergelijking maken tussen alle mogelijke wandafwerkingen. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Eindhoven voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte. De koffie staat klaar!

Maak een showroom afspraak