GLAD PLEISTERWERK

Glad pleisterwerk wordt tegenwoordig vaak toegepast in nieuwbouwwoningen. Egale wanden en plafonds zorgen voor een strakke uitstraling en creëren een ruimtelijk gevoel. Glad pleisterwerk geeft een moderne afwerking en past daardoor in elk interieur. 

glad pleisterwerk-eindhoven

Glad pleisterwerk in een nieuwbouwwoning

Wanneer uw nieuwbouwwoning is opgeleverd zijn de wanden behangklaar. Dat betekent dat er nog veel oneffenheden op zitten. Stucen is een goede optie om uw wanden mooi af te werken. COLORSTUC kan uw wanden voorzien van glad pleisterwerk en texspuiten in elke gewenste kleur.

De voordelen van glad pleisterwerk

Naast esthetisch heeft glad pleisterwerk ook andere voordelen:

Gemakkelijk te herstellen

Glad pleisterwerk gaat heel lang mee, maar is relatief gevoelig voor beschadigingen. Gelukkig is glad pleisterwerk, in tegenstelling tot stucwerk met structuur, gemakkelijk te herstellen.

Ideale ondergrond voor texspuiten

Glad pleisterwerk is een ideale grond om uw wanden te laten texspuiten. Met texspuiten kunt u kiezen uit talloze kleuren en bereikt u een veel gladder, egaler en mooier eindresultaat dan met de verfroller. Als de latex wordt gespoten blijft de ondergrond ook écht glad.

Geschikt voor in de keuken

Ook in de keuken kan glad pleisterwerk prima worden toegepast. Door het stucwerk met een speciale verf of coating te behandelen, is het heel eenvoudig schoon te maken en waterbestendig.

Glad pleisterwerk door COLORSTUC

Bent u op zoek naar een ervaren stucadoor voor het aanbrengen van glad pleisterwerk? COLORSTUC is u graag van dienst. Neem direct contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom in Eindhoven. In onze showroom laten wij u graag zien dat gladde wanden ook echt glad kunnen zijn.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kom langs in onze showroom om diverse sierpleisters, stuc- en texwerken van dichtbij te bekijken. Zo kunt een uitstekende vergelijking maken tussen alle mogelijke wandafwerkingen. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Eindhoven voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte. De koffie staat klaar!

Maak een showroom afspraak