LATEX SPUITEN EINDHOVEN

Wilt u de wanden en plafonds in uw nieuwbouwwoning of bestaande woning voorzien van een nieuwe verflaag? Dan bent u bij COLORSTUC in Eindhoven aan het juiste adres. Onze texspuiters kunnen uw gladde wanden voorzien van mooie latex verfkleuren. Het eindresultaat is mooier dan met de verfroller én het is goedkoper. Benieuwd naar de andere voordelen? Lees dan snel verder! 

Latex spuiten Eindhoven

Wat is latex spuiten?

De naam zegt het eigenlijk al. Latex spuiten is het spuiten van latexverf op muren, plafonds of andere wanden. Dit doen we met speciale spuitapparatuur die de verf mooi egaal verspreid. Daardoor wordt het eindresultaat superstrak en glad.

Voordelen van latex spuiten

Twijfelt u nog over de keuze voor latex spuiten of de traditionele manier van verven met roller en kwast? We leggen u graag uit wat de voordelen van latex spuiten zijn:

 • Glad en egaal
  Met latex spuiten bereikt u een gladder en egaler eindresultaat dan met een verfroller. Bij het traditioneel rollen van latex is de structuur van de roller altijd zichtbaar op nieuw glad stucwerk. Als de latex wordt gespoten blijft de ondergrond ook écht glad.

 • Geen strepen
  Met latex spuiten zijn er geen strepen of banen te zien. Het oppervlak wordt gelijkmatig bespoten, zo is de dekking overal gelijk.

 • Snel
  Latex spuiten is sneller dan met een kwast of verfroller. Dat maakt het ook goedkoper.

 • Veel mogelijkheden
  In onze showroom heeft u keuze uit meer dan 5000 verschillende kleuren. Zo kunt u altijd uw gewenste kleur vinden. De meest gekozen verfkleuren zijn Ral 9010 en Ral 9016; deze kleuren kennen bij ons geen kleurentoeslag.

 • Afwasbaar
  Ook hebben wij een optie voor een afwasbare latexverf voor boven het keukenblad. Zo kunt u gemaakte vlekken eenvoudig afnemen.

Latex spuiten bij COLORSTUC in Eindhoven

Wilt u uw wanden en plafond voorzien van een nieuwe verflaag? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij COLORSTUC of bezoek onze showroom in Eindhoven. In de showroom kunt u onze texwerken van dichtbij bekijken. Wij geven u graag advies en helpen u bij uw keuze!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kom langs in onze showroom om diverse sierpleisters, stuc- en texwerken van dichtbij te bekijken. Zo kunt een uitstekende vergelijking maken tussen alle mogelijke wandafwerkingen. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Eindhoven voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte. De koffie staat klaar!

Maak een showroom afspraak