SPACHTELPUTZ IN NIEUWBOUWWONINGEN

Een nieuwbouwwoning wordt behangklaar opgeleverd, waardoor er nog veel oneffenheden in de wanden kunnen zitten. Wij bij COLORSTUC helpen u hier graag van af! Als ervaren stucadoorsbedrijf hebben wij 30 jaar ervaring met het stucen van nieuwbouwwoningen.

Spachtelputz in nieuwbouwwoningen

Nieuwbouwwoning

Nieuwbouwwoningen worden vaak kaal opgeleverd. Daarmee kunnen de muren en plafonds nog wat afwerking gebruiken. U heeft hierbij diverse opties, waaronder een Spachtelputz afwerking. Met Spachtelputz krijgt u een mooie fraaie structuur op uw muur. Ook heeft u een ruime keuze in kleur.

Spachtelputz

Waar moet u aan denken bij Spachtelputz? Spachtelputz is een sierpleister met een fraaie structuur. Spachtelputz is een met kunsthars gebonden product. Daarom is Spachtelputz een prachtig product om uw muren mee af te werken in uw nieuwbouwwoning. U kunt deze sierpleister laten aanbrengen in verschillende kleuren en dit al met een korreldikte vanaf slechts 0,8 millimeter. Spachtelputz is een sierpleister van buitenkwaliteit wat dit product afwasbaar maakt. De spierpleister is hard, stootvast en bovendien door en door gekleurd.

Voordelen Spachtelputz

  • Spachtelputz is hard en stootvast
  • In verschillende kleuren beschikbaar
  • Geschikt voor afwerking zowel binnen als buiten
  • Beschadigingen bijna niet te zien

Spachtelputz gaat jarenlang mee

Spachtelputz gaat jarenlang mee, onder andere door het eenvoudige onderhoud. Heeft u kleine kinderen die soms op de muren kliederen? Of heeft u in de keuken Spachtelputz op de muren en komen er hierdoor makkelijk vlekken op? Geen enkel probleem! Spachtelputz is eenvoudig schoon te maken met lauwwarm water en een borstel. Ideaal in elk huishouden! Is de sierpleister beschadigd met wat grotere vlekken of kleurwerken van uw kind? Dan kunt u de muur herstellen met een speciale sierpleisterreiniger. Wij adviseren u graag over de beste optie.

Spachtelputz in nieuwbouwwoningen door COLORSTUC

Wilt u de diverse sierpleisters, stuc- en texwerken van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Eindhoven! Zo krijgt u direct een goed beeld van de mogelijkheden. De koffie staat alvast klaar!

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kom langs in onze showroom om diverse sierpleisters, stuc- en texwerken van dichtbij te bekijken. Zo kunt een uitstekende vergelijking maken tussen alle mogelijke wandafwerkingen. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Eindhoven voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte. De koffie staat klaar!

Maak een showroom afspraak