STUCADOOR EINDHOVEN

Bent u onlangs eigenaar geworden van een nieuwbouwwoning en wilt u de wanden laten voorzien van glad stucwerk? Heeft u een verbouwing op de planning staan en moeten de wanden opnieuw gestuct worden? COLORSTUC is al sinds 1992 een vakkundige en toonaangevende stucadoor in Eindhoven. Met de juiste afwerking geven wij de gewenste uitstraling aan uw interieur. U bent van harte welkom in onze showroom waar u de verschillen tussen alle mogelijke afwerkingen kunt zien.

stucadoor eindhoven

Stucadoor in Eindhoven voor nieuwbouwwoningen

Nieuwbouwwoningen worden standaard opgeleverd met behangklare wanden. Dat betekent niet dat de wanden glad zijn, vaak zitten er veel oneffenheden op. Wij kunnen uw wanden voorzien van glad stucwerk en ze vervolgens texspuiten in elke gewenste kleur.

Het plafond van een nieuwbouwwoning wordt vaak opgebouwd uit kanaalplaten of breedvloerplaten. In het plafond zitten v-naden, wat niet iedereen mooi vindt. Net als de muren kunnen wij ook het plafond voorzien voor een gladde afwerking.

5 jaar garantie op ons stucwerk

Wij garanderen een uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs. Omdat wij geloven in ons vakmanschap heeft u maar liefst 5 jaar garantie op het door COLORSTUC aangebrachte stucwerk. We zijn aangesloten bij het TBA Afbouw en vinden het belangrijk om net en kwalitatief werk af te leveren.

Texspuiten in Eindhoven

Wanneer uw wanden prachtig zijn gestukadoord dan is de mooiste afwerking voor het stucwerk texspuiten. Door middel van texspuiten kunt u uw gladde wanden voorzien van latex verfkleuren. Texspuiten geeft een veel gladder, egaler en mooier eindresultaat dan de verfroller. In onze showroom in Eindhoven kunt u kiezen uit meer dan 5000 kleuren waaronder off-white en RAL kleuren. De meest gekozen verfkleuren zijn Ral 9010 en Ral 9016; deze kleuren kennen geen kleurentoeslag.

Showroom in Eindhoven

Muur- en plafondafwerking bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling in uw huis. Wat uw wensen ook zijn, wij adviseren u graag over de mogelijkheden om tot het gewenste resultaat te komen.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kom langs in onze showroom om diverse sierpleisters, stuc- en texwerken van dichtbij te bekijken. Zo kunt een uitstekende vergelijking maken tussen alle mogelijke wandafwerkingen. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Eindhoven voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte. De koffie staat klaar!

Maak een showroom afspraak