STUCADOOR NIEUWBOUWWONINGEN EINDHOVEN 

Heeft u recent een nieuwbouwwoning gekocht in de buurt van Eindhoven? COLORSTUC is sinds 1992 gespecialiseerd in het stucen van nieuwbouwwoningen en kan uw wanden voorzien van stucwerk. Lees hieronder meer over onze specialisatie stucen van nieuwbouwwoningen.

Wat doet een stucadoor bij nieuwbouwwoningen?

Bij stucwerk zorgt een stucadoor met de hand voor een strakke muur of plafond. De wanden van nieuwbouwwoningen worden behangklaar opgeleverd, waardoor er veel oneffenheden aanwezig zijn op de muur. U kunt kiezen voor glad stucwerk of stucwerk met een structuur erin. Dit noemen wij spachtelputz. Dit is de meest gekozen sierpleister waarbij een korrelige structuur wordt achtergelaten op de wanden.

Glad stucwerk, ook wel pleisterwerk genoemd, is tegenwoordig enorm populair. Glad stucwerk komt in ieder interieur tot zijn recht. Het heeft een moderne uitstraling en ziet er prachtig uit.

Voordelen van stucen

 • Uitstraling
  Een woning met wanden die netjes zijn afgewerkt zorgt voor meer woongenot en verkoopt makkelijker. Gestucte wanden geven de ruimte een ruime en sfeervolle uitstraling. Daarnaast hoeven potentiële kopers hoeven deze klus zelf niet meer op te pakken.

 • Lage kosten
  Omdat stucwerk lang meegaat vallen de kosten op lange termijn relatief mee. Voor elk budget is stucwerk een gepaste oplossing.

 • Oneffenheden wegwerken
  Stucwerk is voornamelijk bedoeld om oneffenheden weg te werken. Door stucwerk wordt een muur glad. Stucwerk kan in verschillende lagen en diktes aangebracht worden.

 • Verschillende structuren
  Bij stucwerk is er veel keuze tussen fijne en grove structuren. Spachtelputz is leverbaar in een korreldikte vanaf slechts 0,8 millimeter. Uiteraard kunnen wij u de verschillende korreldiktes in onze showroom laten zien.

COLORSTUC in Eindhoven

Bent u enthousiast geworden en op zoek naar een stucadoor gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen? Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showroom in Eindhoven. Hier staat een team van ervaren stucadoors klaar om u te adviseren. Aan de hand van uw wensen zorgen de vakmensen van COLORSTUC voor mooie gestucte wanden.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Kom langs in onze showroom om diverse sierpleisters, stuc- en texwerken van dichtbij te bekijken. Zo kunt een uitstekende vergelijking maken tussen alle mogelijke wandafwerkingen. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Eindhoven voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte. De koffie staat klaar!

Maak een showroom afspraak