TEXSPUITEN NIEUWBOUW EINDHOVEN

Bent u onlangs verhuisd naar een nieuwbouwwoning en wilt u uw muren laten texspuiten? Neem dan contact op met COLORSTUC. COLORSTUC heeft al ruim 30 jaar ervaring met het texspuiten van wanden in nieuwbouwwoningen in Eindhoven en omstreken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? In onze showroom laten we u graag zien wat er mogelijk is met texspuiten.

Afspraak maken
Bel 040-2488222
texspuiten nieuwbouw eindhoven

Proces van texspuiten bij een nieuwbouwwoning

Texspuiten is het spuiten van latex op wanden of plafonds. COLORSTUC staat voor u klaar om de wanden in uw nieuwbouwwoning te texspuiten. Bij nieuwbouwwoningen zijn er een aantal aandachtspunten waar rekening mee moet worden gehouden. Zo worden de wanden in uw nieuwbouwwoning “behangklaar” opgeleverd. Voordat wij uw wanden spuiten, moet er over de wanden een dunne pleisterlaag worden aangebracht. Deze pleisterlaag brengen onze stukadoors voor u aan. Nadat de wanden zijn gedroogd, gaan onze vakmensen aan de slag met het licht schuren van de wanden. Daarna kan het echte werk beginnen: het texspuiten en ziet u écht resultaat. In de meeste gevallen spuiten wij twee lagen, dit hangt altijd af van de aard van de muur en de benodigde verf.

Texspuiten is een nauwkeurig proces. COLORSTUC levert secuur en gedetailleerd werk af. Wij verlaten onze klus pas wanneer beide partijen tevreden zijn. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe woning!

Voordelen van texspuiten

Texspuiten bij nieuwbouwwoningen kent veel voordelen:

 • Het neemt weinig tijd in beslag.

 • Er zijn geen banen van de verf te zien.

 • Het is minder prijzig dan andere verftechnieken.

 • Het zorgt voor minder overlast voor de klant.

 • Het geeft een egaler eindresultaat dan andere verftechnieken.

 • U heeft een ruime keuze uit maar liefst 5000 kleuren.

Kosten texspuiten

Het is niet lastig om een precieze prijs te gegeven voor het texspuiten van een ruimte. Dat komt omdat wij werken met vast een tarief per m2.

Laat COLORSTUC het werk doen!

Bent u net trotse eigenaar van een nieuwbouwwoning en wilt u uw wanden laten texspuiten? Neem dan contact op met COLORSTUC of kom langs in onze showroom in Eindhoven voor een kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het texspuiten van nieuwbouwwoningen en helpen u graag.  *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.

  BEZOEK ONZE SHOWROOM

  Kom langs in onze showroom om diverse sierpleisters, stuc- en texwerken van dichtbij te bekijken. Zo kunt een uitstekende vergelijking maken tussen alle mogelijke wandafwerkingen. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Eindhoven voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte. De koffie staat klaar!

  Maak een showroom afspraak