WAT KOST EEN STUCADOOR?

“Wat kost een stucadoor?” Deze vraag horen wij heel vaak. Logisch, u wilt graag weten wat u moet investeren in het laten stucen van uw nieuwbouwwoning. De prijzen hangen van verschillende factoren af, zoals het aantal m2 en voor welke afwerking u kiest. In deze blog geven we u wat meer informatie over onze prijzen, zodat u toch een indicatie heeft van de kosten voor het stucwerk.

Afspraak maken
Bel 040-2488222
kosten stucadoor

Soorten afwerkingen stucwerk

Bij COLORSTUC hebben we ruim 30 jaar ervaring met het stucen van nieuwbouwwoningen. Hierdoor weten we dat iedereen een andere afwerking van de muren wenst. Wij bieden daarom verschillende afwerkingen aan naast het glad stucen van uw muren, zoals texspuiten en spachtelputz. Weet u nog niet voor welke afwerking u gaat kiezen? COLORSTUC informeert u graag in een vrijblijvend gesprek in onze showroom, waarbij uw wensen centraal staan. Op onze website kunt u ook meer informatie vinden over de voordelen van texspuiten en de voordelen van spachtelputz.

Kosten texspuiten en gladstucen

Kiest u ervoor om uw nieuwbouwwoning te laten texspuiten? Dan dienen uw wanden eerst glad gestuct te worden, aangezien deze behangklaar worden opgeleverd. COLORSTUC heeft ruime ervaring met zowel het glad stucen van behangklare wanden als het texspuiten van nieuwbouwwoningen. Bij het texspuiten van uw wanden verzorgen wij gratis het afkitten van de binnenhoeken. Onze totaalprijs is €17,50 per m2. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op, zo kunnen wij u een indicatie geven voor uw eigen woning.

Kosten gladstucen

Wilt u uw wanden enkel laten glad stucen, zonder andere afwerking? Geen enkel probleem! Onze stucadoors komen al bij u langs voor €11,- per m2. Zo zijn uw wanden écht glad en volledig afgewerkt, het enige wat u nog moet doen is uw wanden voorzien van een kleur.

Kosten spachtelputz

Zijn uw wanden al gestuct en wilt u deze laten afwerken met een stootvaste laag? Kies dan voor spachtelputz! Dit is een kunsthars gebonden product met een zeer fraaie structuur, waarbij u zelf kunt kiezen hoe groot de korrel is. Onze spachtelputz is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Kiest u voor RAL 9010? Dan komt hier géén toeslag bovenop en kunt u rekenen op een prijs van €14,50 per m2. Wij informeren u graag over de toeslagen bij andere kleuren.

Laat uw nieuwbouwwoning in Eindhoven en omstreken stucen door COLORSTUC

Heeft u een nieuwbouwwoning en wilt u graag uw behangklare wanden laten stucen? Kies dan voor COLORSTUC! Wij komen graag bij u langs in Eindhoven en omstreken om u te informeren over de kosten van het stucwerk voor uw woning. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kies voor voordeel en kwaliteit, kies voor COLORSTUC

Bij COLORSTUC vinden we het belangrijk dat uw wanden kwalitatief goed worden afgewerkt. Dit is een flinke investering. COLORSTUC is er voor iedereen, daarom hebben wij vaak kortingsacties lopen. Kies voor voordeel en kwaliteit, kies voor COLORSTUC. Neem contact met ons op voor de actuele acties.    *Dit formulier slaat je gegevens op zodat we contact met je op kunnen nemen. We zullen deze gegevens nooit delen met derden. Bekijk onze privacyverklaring om meer te lezen over de manier waarop we je gegevens opslaan.

    BEZOEK ONZE SHOWROOM

    Kom langs in onze showroom om diverse sierpleisters, stuc- en texwerken van dichtbij te bekijken. Zo kunt een uitstekende vergelijking maken tussen alle mogelijke wandafwerkingen. Wij ontvangen u graag in onze showroom in Eindhoven voor een kennismakingsgesprek en een vrijblijvende offerte. De koffie staat klaar!

    Maak een showroom afspraak